Resultat del sorteig de les dues entrades del concert de Manel

Redacció
21 de juny del 2011
Concert de Manel a les Festes del Tura
Concert de Manel a les Festes del Tura | Adrià Costa
Manel seran a Sant Joan el proper 11 de setembre. Foto: Adrià Costa

Laia Teruel Mena i Laura Gómez Farrés són les dues afortunades del sorteig de dues entrades pel concert de Manel que ElRipollès.info ha organitzat en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Joan i la Comissió de Festes. El recital es traca d'una cita molt esperada que arribarà al pavelló municipal el proper 11 de setembre a les 11 de la nit.

Un total de 94 persones han participat al sorteig que s'ha vehiculat a través del Facebook d'aquest diari. Hi hagut 73 usuaris que han clicat a "m'agrada" mentre que 49 han explicat quina cançó del grup de pop barceloní els agrada més. En cas de fer les dues coses igualment només es tenia una oportunitat al sorteig.

Les entrades, a la venda

Mentrestant es poden comprar les entrades pel concert en el qual els Manel debutaran al Ripollès i presentaran el seu segon disc : 10 milles per veure una bona armadura . De moment, les entrades -n'hi haurà 1.100- es poden comprar a través del servei Telentrada de CatalunyaCaixa mentre que a partir del dijous 23 de juny també es podran adquirir a l'oficina de turisme de Sant Joan per 22 euros (despeses de gestió incloses).