Joan Manso nomena el seu primer cartipàs

Helga Pujol i Montserrat Portabella, les dues tinents d'alcalde de Campdevànol

Redacció
20 de juny del 2011
Joan Manso i Helga Pujol
Joan Manso i Helga Pujol | Arnau Urgell
Joan Manso i Helga Pujol signant l'acord de govern. Foto: Arnau Urgell

El flamant alcalde de Joan Manso ja ha nomenat el seu primer cartipàs. Si en motiu de l'acord amb ERC se sabia que Helga Pujol seria la primera tinent d'alcalde i regidora de Barris i Medi Ambient ara s'han fet públiques la resta de regidories.

Joan Manso, a banda de l'alcaldia, assumirà directament l'àrea de Territori que inclou Urbanisme i Obra Pública. Montserrat Portabella, que també serà tinent d'alcalde, serà la responsable d'Ensenyament i Esports. Per la seva banda, l'exalcalde Joaquim Serrador serà el responsable de Governació, Serveis Generals i Convivència.

La resta del cartipàs el completen Gerard Soler (Hisenda i Desenvolupament Econòmic) i Marta Bardulet (Cultura, Festes, Benestar Social i Joventut).

L’alcalde campdevanolenc ha volgut destacar que el nou cartipàs “garanteix un treball cohesionat i amb equip i atorga major pes i responsabilitat als membres integrants de l’equip de govern”. A més considera que “l’estructura permetrà crear sinèrgies entre els regidors que afavoriran el consens indispensable en la corporació”. 
La tinent d’alcalde Helga Pujol ha reiterat que l’estructura pactada facilitarà “una política fonamentada en la proximitat i el tu a tu per cercar una nova manera de ser del consistori envers el ciutadà”.