ERC de Campdevànol deixa la decisió sobre si entra al govern per la setmana vinent

Després de la primera trobada la republicana Helga Pujol considera que la situació està “molt igualada”

Arnau Urgell
09 de juny del 2011
Helga Pujol
Helga Pujol | Arnau Urgell
Helga Pujol no farà públic fins la setmana vinent si entra a l'equip de govern. Foto: Arnau Urgell

ERC de Campdevànol no decidirà fins a la setmana vinent si entra al govern municipal. Una decisió que deixa per després de la constitució del consistori i en la qual votarà a favor de la investidura de Joan Manso (CiU) com a alcalde. De fet, serà l'únic Ajuntament del Ripollès que iniciarà la legislatura amb una minoria formal.

La regidora electe d'ERC, Helga Pujol, espera que a mitjans de la setmana que ve ja puguin anunciar si formen part de l'equip de govern o es queden a l'oposició. Dues possibilitats que hores d'ara estan “molt igualades” segons explica la republicana. En aquest sentit explica que les seves condicions passen per prioritzar elements del seu programa com l'aposta per la residència o per la llar d'infants.

Des de CiU, segons ha explicat la mateixa Helga Pujol, ofereixen una tinença d'alcaldia i una cartera al govern municipal. Tot i això, ERC insisteix que l'acord –si s'acaba produint- ha de ser programàtic.

Mentrestant Joan Manso espera que els republicans acceptin una proposta que és, segons el futur alcalde, "tant orgànica com programàtica". Manso espera que finalment Helga Pujol acabi fent el pas ja que "podran fer un bon equip". Sigui com sigui, el cartipàs no es definirà fins que quedi clar si el govern el formen cinc o sis regidors.