Fran Barroso, nou president de l'Associació d'Hostaleria del Ripollès

Succeix en el càrrec Ramon Turrats que continua a la junta

Redacció
08 de juny del 2011
Fran Barroso amb una ratafia
Fran Barroso amb una ratafia | Arnau Urgell
Fran Barroso és el nou president de l'Associació d'Hostaleria del Ripollès. Foto: Arnau Urgell

Fran Barroso és des d'aquest dimarts el nou president de l'Associació Professional d'Hostaleria del Ripollès, l'entitat que representa el sector de la restauració a la comarca. Barroso, que regenta la Taverneta de Ripoll, substitueix en el càrrec a Ramon Turrats que, tal i com farà al capdavant del Consorci Ripollès Desenvolupament, ha decidit no optar a la reelecció.

Tot i això l'expresident continuarà implicat a l'associació ja que és un dels vocals de la nova junta. Acompanyaran a Barroso, Marc Agud (Crocus) com a vicepresident i Ivan Picola i Xevi Sanz (Gustus) com a tresorers a banda dels diversos vocals.

El nou president explica que la junta seguirà una línia “continuista” amb l'anterior mandat. En aquest sentit recorda la bona tasca per “sanejar l'economia de l'associació” i l'aposta per la formació contínua. Barroso també creu que cal continuar amb la vinculació entre els productors i els restaurants i, en canvi, considera que és el moment per apropar l'entitat als socis.