08
de juny
del
2011
Fran Barroso és el nou president de l'Associació d'Hostaleria del Ripollès. Foto: Arnau Urgell
Fran Barroso és des d'aquest dimarts el nou president de l'Associació Professional d'Hostaleria del Ripollès, l'entitat que representa el sector de la restauració a la comarca. Barroso, que regenta la Taverneta de Ripoll, substitueix en el càrrec a Ramon Turrats que, tal i com farà al capdavant del Consorci Ripollès Desenvolupament, ha decidit no optar a la reelecció.
Tot i això l'expresident continuarà implicat a l'associació ja que és un dels vocals de la nova junta. Acompanyaran a Barroso, Marc Agud (Crocus) com a vicepresident i Ivan Picola i Xevi Sanz (Gustus) com a tresorers a banda dels diversos vocals.
El nou president explica que la junta seguirà una línia “continuista” amb l'anterior mandat. En aquest sentit recorda la bona tasca per “sanejar l'economia de l'associació” i l'aposta per la formació contínua. Barroso també creu que cal continuar amb la vinculació entre els productors i els restaurants i, en canvi, considera que és el moment per apropar l'entitat als socis.
Fran Barroso és des d'aquest dimarts el nou president de l'Associació Professional d'Hostaleria del Ripollès, l'entitat que representa el sector de la restauració a la comarca. Barroso, que regenta la Taverneta de Ripoll, substitueix en el càrrec a Ramon Turrats que, tal i com farà al capdavant del Consorci Ripollès Desenvolupament, ha decidit no optar a la reelecció.
Tot i això l'expresident continuarà implicat a l'associació ja que és un dels vocals de la nova junta. Acompanyaran a Barroso, Marc Agud (Crocus) com a vicepresident i Ivan Picola i Xevi Sanz (Gustus) com a tresorers a banda dels diversos vocals.
El nou president explica que la junta seguirà una línia “continuista” amb l'anterior mandat. En aquest sentit recorda la bona tasca per “sanejar l'economia de l'associació” i l'aposta per la formació contínua. Barroso també creu que cal continuar amb la vinculació entre els productors i els restaurants i, en canvi, considera que és el moment per apropar l'entitat als socis.