Itinerànnia interessa a una empresa dels EUA

Easy Rider vol crear un paquet per turistes per caminar de la muntanya al mar

Redacció
08 de juny del 2011
El corresponsal d'Easy Rider visitant el Ripollès.
El corresponsal d'Easy Rider visitant el Ripollès. | CRD
El corresponsal d'Easy Rider visitant el Ripollès. Foto: CRD

A finals de maig un corresponsal d'Easy Rider, una empresa d'origen nord-americà que programa activitats senderistes per a grups, va ser al Ripollès per conèixer sobre el terreny la xarxa de senders Itinerànnia, amb l'objectiu de captar possibles ofertes per als seus usuaris i programar un viatge caminant del Pirineu al mar. El corresponsal, Javier Castellanos, va ser també a les altres comarques per on passa aquesta xarxa de senders de 2.500 quilòmetres, la Garrotxa i l'Alt Empordà, en una iniciativa organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Durant la seva estada a les tres comarques, Castellanos va visitar diferents trams d'Itinerànnia i possibles establiments on allotjar-se sota el guiatge de la coordinadora de la xarxa de senders, Adriana Ramon, i la tècnica de turisme del Consorci Ripollès Desenvolupament, Raquel Molina, en el recorregut pel Ripollès. L'empresa Easy Rider organitza activitats senderistes dirigides a grups d'entre 4 i 16 persones, majoritàriament de més de 55 anys i amb un poder adquisitiu mig-alt, que s'allotgen cada nit en un establiment diferent i fan caminades d'entre 4 i 5 hores.

Al Ripollès, Castellanos va desplaçar-se a Setcases, Llanars, Camprodon, Molló i Beget; a la Garrotxa va conèixer la Vall d'en Bas, Montagut i Oix, Olot, Santa Pau i Besalú. Finalment, a l'Alt Empordà, va fer un tram de Llançà fins a la Selva de Mar, va visitar el Mas Estela, el Port de la Selva i Sant Pere Pescador.