TV3 estrena avui la pel·lícula de la Nova Trinca

El ripollès David Moreno, un dels tres protagonistes de “Trinca, la biografia no autoritzada”

Redacció
22 de juny del 2011
Nova Trinca
Nova Trinca | Gestmusic
David Moreno (dreta) en una imatge promocional de la pel·lícula. Foto: Gestmusic

El proper dimecres 22 de juny TV3 estrenarà la pel·lícula Trinca: la biografia no autoritzada. Protagonitzada entre altres pel ripollès David Moreno, és la cirereta del programa que va escollir la Trinca del segle XXI. El film, de 90 minuts de ruada, és una còmedia musical de ficció rodada que explica les peripècies dels tres components del grup en el seu inici als anys 70.

Trinca: biografia no autoritzada és una coproducció de Televisió de Catalunya, Diagonal TV i Gestmusic, amb la col·laboració de l'ICIC i l'ICAA. Dirigida per Joaquim Oristrell, compta amb el guió del mateix Oristrell i i Manuel Iborra i està protagonitzada pels finalistes del concurs televisiu de TV3 Buscant La Trinca: Dídac Flores, Marc Marginet i David Moreno.

El repartiment també compta amb intèrprets com Joel Joan, Marina Gatell, Carme Balagué, Albert Espinosa o Rosa Boladeras i amb intervencions breus de personatges coneguts com Xavier Sardà, Lloll Bertran, Santi Millán, David Fernàndez, Boris Izaguirre o Nina, i també els integrants de la Trinca original.