Els artistes de Campdevànol exposen les seves obres a Salt

En el marc del tercer FirArtSalt

per Redacció, 30 de maig de 2011 a les 12:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de maig de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els artistes de Campdevànol mostraran les seves obres a la tercera edició de la FirARTSalt que se celebrarà de l'11 al 26 de juny al municipi gironí. El consistori ha impulsat la presència de set creadors del municipi per tal de promoure l'art local i les potencialitats del Campdevànol.

Els creadors participaran en dues de les activitats incloses al FirARTSalt 2011. Es tracta de l'Art com Res en el qual les obres s'exposen en espais de la ciutat com comerços, bars, restaurants... De l'11 al 26 aquests espais esdevindran galeries d'art improvisades.


Per altra banda, també seran al punt àlgi de l'esdeveniment, la Fira, que el 18 de juny omplirà el passeig Ciutat de Girona. En aquest cas, els set autors –Angus Tengo Cáceres, Pau Elias i Cruz, Sílvia Soler Preciado, Ramon Vilalta, Anna Blanco, Anna Espona Costa i Remei Cabello i Pérez, podran explicar als visitants les seves obres i tindran l'oportunitat de vendre-les.

Més informació

 

Participació