El Ripollès, blaugrana

Centenars de culers surten a places i carrers a celebrar la quarta Champions de la seva història, la tercera en sis anys, i que converteix els blaugrana en hegemònics a Europa

Redacció
29 de maig del 2011
Eufòria blaugrana a Ripoll.
Eufòria blaugrana a Ripoll. | Arnau Urgell
Els petits blaugrana s'han acostumat a guanyar Champions. Foto: Arnau Urgell

El millor equip del món ha demostrat perquè ho és. El Barça va aconseguir un 28 de maig del 2011 que passarà a la història a seva quarta Champions amb un triomf incontestable per 3 a 1. Un títol -la tercera Copa d'Europa en sis temporades- que no només situa els blaugrana entre un selecte grup de clubs europeus sinó que el fa hegemònic en el context mundial.

El Manchester va ser una joguina davant el joc d'equip dels blaugrana i davant Messi, un home d'una altra galàxia amb una pilota als peus. El partit de l'argentí va ser de museu, per no oblidar.

El 2006 el Barça només tenia una Champions. I ara, el 2011, en té quatre. I no és tant la quantitat com la qualitat. Mai un grup que juga tant bé a futbol havia guanyat tant. Tot plegat, històric, empetitint els rivals, com a Wembley.

Tant bon punt s’ha acabat el partit, centenars de culers van omplir els carrers i places del Ripollès per celebrar la victòria. L’eufòria blaugrana ha durat fins a altes hores de la nit.

Atropellament a Ripoll

La festa però no va començar massa bé a Ripoll. Un noi va resultar atropellat mentre celebrava la victòria a la plaça Gran. En un moment en què un grup de joves saccejaven un cotxe, el vehicle va tirar enrere i va atrapar el noi amb el cotxe que venia a continuació. Fonts de la Policia Local han confirmat que tot i l'ensurt finalment no va patir cap fractura. Tot i això va ser evacuat amb ambulància cap a l'Hospital de Campdevànol per analitzar les contusions patides.

Eufòria blaugrana a Ripoll. Foto: Arnau Urgell

Galeries de fotos

Celebració de la Champions a Ripoll

Culers ripollesos a Wembley
 




Celebració de la Champions a Vic
 


Més informació de la final

Crònica: La quarta ja és aquí

L'anàlisi: El millor equip del món