Tothom pendent de la Champions

Redacció
28 de maig del 2011
Membres de la Penya Blaugrana de Camprodon al centre de Londres.
Membres de la Penya Blaugrana de Camprodon al centre de Londres. | Xavier Rigat/Twitter
Membres de la Penya Blaugrana de Camprodon al centre de Londres. Foto: Xavier Rigat/Twitter  

La final de la Champions League entre el Barça i el Manchester United es podrà veure al Ripollès en diverses pantalles gegants. El partit es disputarà el proper dissabte 28 de maig (20:45 hores) a l’estadi de Wembley (Londres).

A la comarca, de moment, s'ha confirmat l'organització de pantalles a Camprodon, Ribes de Freser, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses.

Es calcula que una quarantena de ripollesos seran al costat del Barça a Londres. En aquest reportatge en parlem amb l'Arnau Birba (Campdevànol), la Mireia Portabella (Campdevànol), en David Serrat (les Llosses) i en Jordi Serrano (Ripoll).

La plaça del Mercat tornarà a acollir una pantalla gegant per veure la Champions. Foto: Fundació Televall

Pantalles gegants al Ripollès

Camprodon

Final de Champions al Cinema del Casal Camprodoní. Organitza: PB Camprodon

Ripoll

Pantalla gegant al pavelló municipal de la Devesa del Pla. Organitza: HC Ripoll
Pantalla a la penya. Carrer Macià Bonaplata. Organitza: Penya Blau i Grana de Ripoll
Pantalla gegant a la terrassa del bar Alèsia. Plaça del Monestir. Organitza: Bar Alèsia
Pantalla gegant a la terrassa del bar el Molí. Plaça Sant Eudald. Organitza: bar el Molí
Pantalla al bar can Torres. Carretera de Barcelona. Organitza: bar Can Torres
Pantalla al bar 7 de 7. Carrer del Prat. Organitza: 7 de 7

Ribes de Freser

Pantalla gegant a la plaça del Mercat. En cas de pluja al Cinema Catalunya. Organitza: Patronat Municipal d'Esports, Ribetana CF, Ajuntament de Ribes de Freser, Fundació Televall, Penya Blaugrana de Ribes i Amics del Cinema

Sant Joan de les Abadesses

Pantalla gegant al pavelló municipal amb servei de bar i entrepans. Organitza: Penya Blaugrana de Sant Joan

La Champions de Roma

Crònica des de Roma

Galeria de fotos del viatge i la final

Galeria de fotos de la pantalla Ribes de Freser








Nota de premsa
Ribes es vesteix de Champions


El dissabte 28 de maig, Ribes de Freser organitzarà diferents activitats esportives davant la realització de la Champions entre el Barça i el Manchester United.
 
A partir de les quatre, la Ribatana FC durà a terme diferents jocs, des de xuts a porteria, concurs de tocs de pilota, partits tres contra tres, etc. a plaça del mercat (inscripcions gratuïtes). Paral·lelament, es podrà jugar amb Kinect i la Wii gràcies la col·laboració de la Fundació Privada Televall amb obsequis a tots els participants.

Serà a partir de les 20:30 quan es realitzarà la retransmissió de la final de la Champions al mateix lloc mitjançant la instal·lació d’una pantalla gegant. En cas de pluja, el partit es veurà gratuïtament al Cinema  Catalunya gràcies a la col·laboració dels Amics del Cinema.
 
Aquesta iniciativa sorgeix del Patronat Municipal d’Esports després de l’èxit de convocatòria que va tenir amb la final de Roma l’any 2009. Per fer més festiu el dia s’han plantejat la realització d’activitats lúdiques obertes a tothom i aprofitant que la Champions serà dissabte, es preveu una bona participació, afluència de gent i d’aficionats barcelonistes.
 
Aquest esdeveniment compta amb el suport de moltes entitats locals anomenades anteriorment però també de la Penya Blaugrana de Ribes i l’Ajuntament de Ribes de Freser.