El cartipàs del futur alcalde Munell

En campanya va anunciar el repartiment de regidories

Arnau Urgell
25 de maig del 2011
Equip de Jordi Munell.
Equip de Jordi Munell. | Eudald Rota
Jordi Munell amb part dels futurs regidors i de la resta de la secció local de CiU. Foto: Eudald Rota

La ressaca de les eleccions a Ripoll deixa poques incògnites. Ni cal cuinar pactes ni tant sols hi ha dubtes sobre el repartiment del cartipàs municipal. I és que el futur alcalde, Jordi Munell, ja va anunciar a la campanya en una entrevista a aquest mitjà com distribuiria les regidories i les tres tinències d'alcaldia.

El mateix Munell s'ocuparà de Promoció Econòmica, Miquel Rovira serà el cap de l'àrea de serveis a les persones); Fina Guix la regidora de Barris, Josep Maria Creixans el cap de l'àrea de serveis centrals i Hisenda) Maria Dolors Vilalta serà la nova regidoria de Convivència, Seguretat Ciutadana i Participació; i Xevi Cima, el cap d'àrea de serveis territorials i Medi Ambient.

La resta de carteres seran per Ramon Santanach (regidoria de Cultura), Marc Grifell (regidoria de Turisme, Fires, Festes i Joventut) i Magda Perramon (regidoria de Comerç). Per altra banda, Leonor Munell -número 10 de la llista- havia d'ocupar la regidoria d'Assistència, Serveis Socials, Ensenyament i Formació, unes competències que s'hauran de repartir entre els nous electes ja que CiU va aconseguir finalment nou representants.

La resta de regidors, si no hi ha cap renuncia, seran els republicans Teresa Jordà, Roger Bosch, Ramon Serra, Jordi Batlle i Nancy Rovira; els socialistes Enric Pérez i Jaume Camps; i el cap de llista de la PxC Xavier Fernández.

Resultats 2007-2011 Ripoll