El campdevanolenc Joan Llordella, sisè a la Titan Desert BTT

Aconsegueix ser el millor català de la prova. Els santjoanins Enric Serra i Eduard Tarré, 281 i 318è

15 de maig del 2011
Joan Llordella en guanyar la cinquena etapa.
Joan Llordella en guanyar la cinquena etapa. | Titan Desert
Joan Llordella en guanyar la cinquena etapa. Foto: Titan Desert

El campdevanolenc Joan Llordella ha aconseguit una més que meritòria sisena posició a la Titan Desert, una de les proves de BTT més dures del món. La cursa, que va començar dilluns al desert del Marroc, ha recorregut 600 km en sis etapes entre Erfoud i Granada. Llordella, a més, va aconseguir la victòria a la cinquena etapa, la darrera en territori del Marroc.

El ciclista resident a Campdevànol ha aconseguit ser el millor català tot i la pressió del saltenc Marc Trayter que ha estat vuitè a només quatre minuts. Llordella ha acabat la prova a 47 minuts del guanyador, l'exciclista professional Roberto Heras que ha repetit victòria per tercera vegada. La competivitat de la prova es demostra amb el fet que en sis etapes hi hagut sis guanyadors diferents.

Llordella no és l'únic ripollès que ha participat a la Titan Desert. També l'han completat els santjoanins Enric Serra i Eduard Tarré que l'han acabat en 281 i 318a posició repectivament. A la sortida van prendre part més de 420 ciclistes.