El campdevanolenc Joan Llordella guanya la penúltima etapa de la Titan Desert

Se situa sisè a la general i es manté com el millor català. Els santjoanins Enric Serra i Eduard Tarré són 266 i 282 de la classificació

Redacció
13 de maig del 2011
Titan Desert
Titan Desert | Titan Desert
La Titan Desert supera l'equador. Foto: Titan Desert

El campdevanolenc Joan Llordella ha aconseguit la victòria a la cinquena i penúltima etapa de la Titan Desert, una de les proves de BTT més dures del món. La cursa, que va començar dilluns al desert del Marroc, recorre 600 km en sis etapes entre Erfoud i Granada, on acabarà demà.

Llordella s'ha imposat a una de les etapes més curtes, de 62 km, la darrera en territori del Marroc. El ciclista resident a Campdevànol s'ha beneficiat de la lluita entre Roberto Heras i Milton Ramos per la general per llençar un atac a pocs quilòmetres del final i endur-se la victòria. Es dóna la circumstància que fins ara cap corredor ha repetit primer lloc en cap de les cinc etapes.

El triomf permet a Llordella situar-se sisè a la classificació general i es manté com el millor català. L'exciclista professional Roberto Heras manté el liderat amb poc més de 50 segons respecte Ramos.

Llordella no és l'únic ripollès que participa a la Titan Desert. També hi són els santjoanins Enric Serra i Eduard Tarré que hores d'ara estan classificats en la 266 i la 282a posició respectivament.

La Titan Desert és una de les proves BTT més dures. Foto: Titan Desert

  Web de la Titan Desert