El PSC es presenta com la garantia que Campdevànol «no retrocedeixi»

Núria López i la resta de la llista socialista reben el suport de l'exconsellera Montserrat Tura

Arnau Urgell
06 de maig del 2011
Núria López i la llista del PSC de Campdevànol.
Núria López i la llista del PSC de Campdevànol. | Arnau Urgell
Núria López i la llista del PSC de Campdevànol. Foto: Arnau Urgell

El PSC es presenta a les eleccions per continuar el “programa de transformació” de Campdevànol. Així ho va assegurar l'alcaldessa Núria López que va rebre el suport de l'exconsellera Montserrat Tura en la presentació d'una llista que compta amb l'actual segon tinent d'alcalde Joan Rivera de número 2 i les incorporacions de Lluís López Lafuente (3), Roser Capdevila (4), Mercè Guitart (5) i Adrià Vila Galán (6).

Montserrat Tura va qualificar de “retrocés extraordinari que la Núria deixés de ser alcaldessa” i va demanar una bona majoria per tal d'aprofundir en la feina realitzada els darrers quatre anys. Al seu torn, Núria López va situar com a principals prioritaris “fer entrar en vigor el POUM immediatament” i aconseguir que l'escola sigui una realitat. “No hi ha dret que tinguem nens al passadís” i va carregar contra l'oposició: “CiU defensa més els interessos del Govern que els del poble en aquesta qüestió”.

López va recordar que al llarg de la legislatura es podran invertir uns 3 milions gràcies a la Llei de barris i també va assenyalar la necessitat de continuar millorant els equipaments esportius. Finalment, va anunciar que el barri del Roser tindria una plaça coberta com el de l'Estació i va criticar la retallada que patirà l'Hospital Comarcal.

Montserrat Tura va donar suport a la llista del PSC. Foto: Arnau Urgell

Núria López va omplir l'espai Nou Vàndalis de Campdevànol. Foto: Arnau Urgell