Televall promou un concurs literari a través de Twitter

Redacció
28 d'abril del 2011
Twitter
Twitter
Els microrelats es penjaran a la xarxa social Twitter

La Fundació Televall ha repetit l'experiència d'organizar un concurs de microrelats però en aquesta ocasió es farà a través de la xarxa social Twitter. La temàtica és lliure i es pot escriure en catallà o castellà però amb una única limitació: 121 caràcters.

Per entrar en el concurs cal que els missatges comencin amb el nom d'usuari de Televall ( @televall) i que estiguin etiquetats amb el hastag #MRELATS. D'aquesta manera, es podran consultar tots seguint l'etiqueta. Un exemple el proposa la mateixa fundació: “@televall #MRELATS L'incendi de Televall encara crema, i per molts anys”.



El premi consistirà en 60 euros de crèdit en un compte online per gastar en música, e-books, o altres productes culturals. Les dades del compte es subministraran al mateix temps que el nom del guanyador. El concurs es va obrir per Sant Jordi i es podran piular els microrelats fins a la Festa Major de Ribes, el 15 d'agost. Una setmana després es farà públic el guanyador.

En la primera edició del concurs de microliteratura la guanyadora va ser Neus Chacón, una estudiant de l'IES Abat Oliba de Ripoll, que va triomfar amb “El ferotge Rex de xocolata contra una galeta Maria. I ara una pluja d‘estrelles de cereals. Per acabar un tsunami de Cacau amb llet. Xof!!!”