Jordi Pascuet manté la seva hegemonia al trial de Santigosa

Redacció
24 d'abril del 2011
Trial Santigosa
Trial Santigosa | Xevi Mas
Takahisa Fujinami no ha pogut acabar amb l'hegemonia de Jordi Pascuet. Foto: Xevi Mas

Ni la presència de Takahisa Fujinami ha servit per trencar l'hegemonia de Jordi Pascuet als Tres Dies de Trial de Santigosa. El pilot de Gas Gas de la Seu d'Urgell ha aconseguit la seva setena victòria a la prova santjoanina -és el primer pilot que ho aconsegueix- després de completar dues jornades impecables en les quals no ha sumat cap punt de penalització.

D'aquesta manera Pascuet ha acabat els 3DTS amb només dos punts. Fujinami, cinquè al mundial del 2010, ha sumat un sol punt en la tercera jornada i ha acabat en quatre. En canvi, el pilot d'Ossa Gabriel Reyes ha fet una mal darrer dia en el qual ha penalitzat 12 punts i ha passat de ser líder amb 2 a acabar tercer en 14.


La 40a edició dels 3DTS quedarà en el record per l'aposta per recuperar els orígens de la prova. Tant amb el sistema de puntuació "non stop" com per repetir el recorregut dels primers trials. En aquest sentit destaca els 65 km i final a Ogassa de la jornada de dissabte. A més, tot i un temps inestable i amb ruixats puntuals, l'afluència de públic ha estat molt generosa. Tot plegat, amanit amb l'homenatge a Ricard Pinet, director històric de la cursa que va morir el passat mes de novembre.

El Santigosa celebra enguany les seves primeres quatre dècades. Foto: Xevi Mas

Jordi Pascuet, heptacampió del Trial de Santigosa. Foto: Joan Soler


 Classificació final 3DTS 2001 

Tota la informació al web del Moto Club Abadesses

Els Tres Dies de Trial de Santigosa al Twitter
 








Galeries de fotos

Tres Dies del 2011 (Xevi Mas)

Tres Dies del 2010 (Xevi Mas)

Tres Dies del 2009 (Arnau Urgell)

Tres Dies del 2008 (Arnau Urgell)