Llista CiU Campdevànol (2011)

Redacció
20 d'abril del 2011


Convergència i Unió (CiU) de Campdevànol

1. Joan Manso Bosoms. Advocat no exercent a l'ICAG. Llicenciat en Dret a la UPF. Premi extraordinari de final de Carrera. Especialista en Dret Parlamentari. Opositor al cos de secretaris-interventors d'administració local amb habilitació nacional. Vinculat a diferents entitats: Grup Rondalles, Pessebre Vivent...
 
2. Montserrat Portabella Darnés. Mestre al CEIP Pirineu de Campdevànol. Especialista en Llengua Anglesa. Regidora de l'Ajuntament els anys 2007 a 2011 a l'oposició.
 
3. Joaquim Serrador Rabaseda. Alcalde de Campdevànol i regidor d'Ensenyament i Salut durant els anys 2006 i 2007. Comptable en una empresa d'alimentació. Vinculat a diferents entitats: gegants, bàsquet...
 
4. Gerard Soler Serra. Diplomat en Ciències Empresarials. Responsable de l'Aula d'Hostaleria del Consorci Ripollès Desenvolupament des del 2005. Vinculat al Club Tennis Campdevànol i al Club Bàsquet Campdevànol.
 
5. Marta Bardulet Farrés. Diplomada en Fisioteràpia i Màster en Osteopatia. Va ballar la Dansa de Campdevànol durant anys i vinculada als grallers.
 
6. Dolors Costa Martínez. Treballa al sector turístic de Campdevànol, des de fa dos anys al front del nou projecte hoteler del municipi. Va ser membre del Patronat de Cultura, Esports i Festes de Campdevànol així com de la comissió de Reis.
 
7. Jèssica Ramírez Ortega. Mestre del CEIP Pirineu de Campdevànol. Especialista en Educació Física i Tècnica en Activitats Físiques i Esportives. Vinculada durant anys al Club Patí Campdevànol.
 
8. Sergi Corbatera i Jorge. Llicenciat i Màster en Administració i Direcció d'Empresa per ESADE. Especialista en Finances.
 
9. Maria del Mar Casals i Serras. Llienciada en Filologia Catalana i Diplomada en Ciències Religioses. Professora d'IES. Vinculada al Pessebre Vivent i a la Catequesis Parroquial.
 
10. Baltasar Coch i Caparrós. Corredor d'assegurances. Assessor fiscal i agent de la propietat immobiliària (API).
 
11. Jordi Farrés Casalprim. Operari de Comforsa. Vinculat al Club Bàsquet Campdevànol d'on n'és l'entrenador d'un equip.
 
Suplents

12. Carme Corominas Viñas. Comercial. Vicepresidenta de l'Associació de Dones El Roser. Exmembre del Patronat de Cultura. Fundadora del Pessebre Vivent i de l'Associació de Pintors Coll i Bardolet que va presidir 5 anys.
 
13. Lluís Carrillo Preciado. Jubilat. Vicepresident dels Amics de la Processó de Campdevànol. President durant anys de la Secció Sardanista del GEC. Exmembre del Patronat de Cultura.
 
14 Àngel Fernàndez Benítez. Jubilat. Fundador i expresident de l'Associació de Caça La Roca. Fuster de professió.
 
15. Montse Espona Costa. Diplomada en Gestió i Administració Pública.