Confirmen Xavier Collboni com a candidat de la llista associada a ERC-Camprodon

Més Camprodon-Acord Municipal comptarà amb Pep Roca i Jordi Batchelli com a números 2 i 3

Arnau Urgell
13 d'abril del 2011
Xavier Collboni serà per tercera vegada consecutiva cap de llista d'Esquerra de Camprodon. En aquesta ocasió, tal i com va avançar aquest mitjà, ho farà a través d'una llista associada denominada Més Camprodon-Acord Municipal.

Collboni, de 38 anys i electricista de professió, estarà acompanyat en aquest nou repte pel professor Pep Roca i l'exregidor i exvicepresident de Consell Comarcal, Jordi Batchelli. Completaran els cinc primers llocs de la llista Anna Colomer, que va ser portaveu de Vall de Camprodon Decideix i és llicenciada en Biblioteconomia, i Núria Comerma, vocal de l'Associació Comerç i Turisme.

El portaveu de la llista, Jordi Batchelli, ha explicat que el seu objectiu és tornar a ser segona força –tal i com van ser en la legislatura 2003-2007- i intentar contribuir a la “difícil” tasca d'acabar amb dotze anys de majoria absoluta d'Esteve Pujol.

El fet que ERC s'hagi decantat per una “marca blanca” respon segons Batchelli a la voluntat d'aglutinar “diverses sensibilitats” i deixar clar que més enllà d'un partit es tracta d'un grup cohesionat amb voluntat de treballar pel municipi.

Llista Més Camprodon-Acord Municipal (+C-AM) 2011

1. Xavier Collboni Sala
2. Pep Roca
3. Jordi Batchelli Aulinas
4. Anna Colomer Vila
5. Núria Comerma