ERC presenta a Ribes una llista renovada de dalt a baix

Jordi Maymó i Toni Domènech flanquejaran a la cap de llista Maria Perramon

Redacció
14 d'abril del 2011
Un dia després que es confirmés que Maria Perramon serà la candidat d'ERC de Ribes de Freser, el partit republicà ha fet pública la llista completa marcada per una absoluta renovació. Ja no és només la presència de Perramon -en la seva primera experiència política- sinó que dels onze candidats (nou titulars i dos suplents)- només tres repeteixen respecte fa quatre anys. A part, la que està en una posició més avançada, Míriam Pérez, tot just ocupa el número 5 quan el 2007 va tancar la llista.

ERC confia en Maria Perramon la gesta d'intentar trencar la majoria absoluta de Marc Prat. Nascuda a Pardines viu des dels dotze anys a la vila ribetana i actualment és directora del SES Joan Triadú.

Perramon, que és independent, substituirà a Quim Aragall que ara fa quatre anys va ser el cap de llista. El juliol de 2010 va deixar la regidoria i després es va afiliar a Solidaritat. Amb la candidata republicana ja hi ha tres caps de llista per Ribes. A banda de Perramon (ERC), Marc Prat es presenta a la reelecció (CiU) i Eva Rossell substitueix el seu pare Josep al capdavant d'ICV. Per altra banda, el PSC treballa a contra-rellotge per tancar la llista que fa quatre anys va encapçalar Francesc Paret després que renunciés a repetir.

Llista ERC Ribes (2011)

1. Maria Perramon
2. Jordi Maymó
3. Toni Domènech
4. German Josep Ferrer
5. Míriam Pérez
6. Crístian Álvarez
7. Cristina Perpinyà
8. Gerard Gómez
9. Isabel Corcoy

Suplents

10. Joan Jover
11. Gil Pau

Llista ERC Ribes (2007)

1. Joaquim Aragall Serrat
2. Joan Vilaplana Morera
3. Marta Giralt Perramon
4. Xavier Sevilla Boix
5. Mercè Llopart Tusell
6. Xavier Prat Fernández
7. Cristina Perpinyà Laguna
8. Jordi Ramon Rota Vila
9. Gerard Gómez Tortosa
10. Gil Pau Ricart
11. Nicolau Perramon Mir

Suplents

12. Joan Baptista Jover Bisbal
13. Francesc Pous Pous
14. Míriam Pérez Sevilla