Roger Bosch i Ramon Serra, al costat de Teresa Jordà

La candidata republicana presenta els números 2 i 3 com a mostra del “binomi de continuïtat i renovació”

Redacció
12 d'abril del 2011
Teresa Jordà flanquejada per Ramon Serra i Roger Bosch.
Teresa Jordà flanquejada per Ramon Serra i Roger Bosch. | Arnau Urgell
Teresa Jordà flanquejada per Ramon Serra i Roger Bosch. Foto: Arnau Urgell

Teresa Jordà comença a mostrar la seva llista del 22-M. Al capdavant l'acompanyaran Roger Bosch, la principal novetat de la candidatura republicana, i l'actual regidor de Comerç i Esports Ramon Serra. Jordà considera que els seus números 2 i 3 representen el “binomi de continuïtat i renovació” amb el qual es presentaran a les eleccions.

Tot i que la resta de la llista es farà pública més endavant l'actual alcaldessa ja ha anunciat que hi hauran moltes cares noves. En aquest sentit des de la secció local republicana s'ha confirmat que dos dels actuals tinents d'alcalde, Eudald Casas i Casilda Gómez –com ella mateixa havia anunciat-, no estaran en els llocs de sortida. Tampoc hi serà el regidor de Medi Ambient, Àngel Ferrer, mentre que el cas de Ramon Prat, regidor de Cultura, és una incògnita.

Roger Bosch fa quatre anys va ser el número set de la llista –el primer en quedar fora del consistori- i enguany ascendeix fins a la segona posició dels republicans. Teresa Jordà n'ha destacat tant la seva joventut (farà 25 anys al juny) com la seva gran implicació en entitats com la Comissió de Festes, els Diables o el Kol·lectiu Rekiem. Professionalment és cap de producció de la Fundació MAP. Per altra banda, Ramon Serra va ser el número 5 ara fa quatre anys. Té 50 anys i és comerciant. A banda de ser soci de diverses entitats i clubs de la vila és el secretari general de l'Escola de Futbol Sala de Ripoll i el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Sala.