El constructor Llorenç Rigat passa del número 2 a l'1 de CiU de Llanars

Admet que "és complicat" recuperar l'alcaldia

Arnau Urgell
07 d'abril del 2011
Llorenç Rigat
Llorenç Rigat | Arnau Urgell
Llorenç Rigat Foto: Arnau Urgell

El constructor Llorenç Rigat, de 56 anys, serà el cap de llista de CiU de Llanars. Així ho ha confirmat a aquest mitjà i, d'aquesta manera, substituirà a l'exalcalde Francesc Solé Isern -ho va ser durant 24 anys- al capdavant de la candidatura nacionalista. Rigat, que fa 10 anys que és regidor -sis al govern municipal i quatre a l'oposició-, el 2007 va ser el número 2 de CiU.

El candidat de Convergència i Unió admet que "és complicat" recuperar l'alcaldia que actualment ostenta Esteve Costa al capdavant d'Independents per Llanars. Costa va trencar amb 16 anys d'hegemonia convergent.

Amb Rigat els els nacionalistes han confirmat onze caps de llista: Daniel Birba (Camprodon), Josep Coma (Molló), Joan Manso (Campdevànol), Marc Prat (Ribes de Freser), Raimon Traver (Sant Joan), Jeroni Marín, (Planoles), Jordi Munell (Ripoll), Jordi Simon (Campelles), Eudald Picas (Gombrèn), Jordi Vergés (Vallfogona) i Llorenç Rigat (Llanars). També s'espera que els alcaldes de Toses, Francesc Rossell; Setcases, Jaume Busquets; i Vilallonga de Ter, Paquita Pastoret, optin a la reelecció.