Un macrooperatiu contra el tràfic de drogues a Ripoll acaba amb set detencions

Es va registrar un bar, una carnisseria i 4 domicilis

Redacció
01 d'abril del 2011
Operatiu policial al carrer Progrés.
Operatiu policial al carrer Progrés. | Xevi Ardite
Operatiu policial al carrer Progrés. Foto: Xevi Ardite

Els Mossos d'Esquadra van realitzar la passada matinada una macrooperació contra el tràfic de droga a Ripoll. Segons el cos policial es van practicar fins a sis registres que es van saldar amb set detinguts i el comís de droga i material per manipular-la.

Les investigacions es van iniciar a mitjans de gener després de diverses denúncies veïnals que alertaven de possible tràfic de droga en diversos domicilis i establiments comercials de la vila. El punt àlgid es va viure la passada matinada amb un gran desplegament en el qual hi van participar tant agents de la comisaria de Ripoll com de l'àrea regional de recursos operatius (ARRO).

De manera pràcticament simultània es va entrar en un bar del carrer Josep Maria Pellicer, en una carnissera i en quatre habitatges dels barris de l'Estació i de la carretera de Barcelona. Al carrer Progrés número 49 es va realitzar una detenció –Mustaphà A, de 28 anys- en una intervenció que va comptar amb quatre furgonetes amb mossos d'assalt i cinc patrulles més convencionals segons veïns consultats per aquest mitjà. En els domicilis registrats es va intervenir, segons fonts dels Mossos, substàncies estupafents, balances de precisió, estris i productes per la manipulació de droga, diners i armes prohibides.

El major nombre de detencions, fins a sis, es va produir al bar del carrer Josep Maria Pellicer. Allà es van intervenir diversos embolcalls de cocaïna i es va detenir a Samir M. de 25 anys, Bouarfa A. de 35 anys, Samir E. de 32 anys, Mohamed B. de 23 anys, Ali M. de 49 anys i Faical B de 30 anys. Els set detinguts estan a la comisaria de Ripoll i s'espera que dissabte passin a disposició judicial. Els Mossos, que consideren que la presumpta xarxa de tràfic de drogues tindria un radi d'acció local, no donen l'operació per tancada.