Ricard Resplandí no es presentarà amb el PP perquè diu que ha rebut amenaces

El candidat popular de Campdevànol afirma que li han fet tres trucades amenaçadores

Arnau Urgell
31 de març del 2011
Ricard Resplandí no serà candidat del PP a Campdevànol. Poc més de dotze hores després que el partit l'hagués confirmat com a cap de llista ha decidit comunicar que renuncia per haver rebut amenaces.

Resplandí ha explicat a ElRipollès.info que la mateixa nit va rebre una trucada amenaçadora i dues més a primera hora del matí –una al mòbil i dues al fix de casa seva-. “Ho passaràs malament” li hauria dit un anònim segons ha explicat però no vol posar una denúncia als Mossos d'Esquadra per evitar que la cosa es continuï embolicant.

El mateix Resplandí reconeix que “possiblement siguin quatre bromistes” però ha afirmat que no vol problemes. “És una decisió ferma i no té marxa enrere” ha afegit.

El partit diu que sense Resplandí no farà llista

Manuel Belda, president dels populars a la comarca, ha explicat que sense Resplandí no faran llista a la comarca. Tot i així ha afegit que l'intentaran convèncer perquè reconsideri la decisió i que ho farà el mateix secretari general del partit a Girona, José Luis Montero. El PP tampoc es planteja denunciar les amenaces als Mossos d'Esquadra ja que l'afectat ha declinat fer-ho.