CiU denuncia que almenys 40 persones han caigut a la plaça Gran de Ripoll

Jordi Munell demana solucions definitives

Arnau Urgell
31 de març del 2011
Plaça Gran de Ripoll
Plaça Gran de Ripoll | Arnau Urgell
A la plaça Gran s'haurien produït unes 40 caigudes. Foto: Arnau Urgell

El grup municipal de Convergència i Unió (CiU) de Ripoll va denunciar en el darrer ple que una quarantena de persones han hagut de ser ateses al CAP per caigudes a la plaça Gran. D'aquestes, tal i com va revelar Jordi Munell, unes 25 han acabat a l'Hospital de Campdevànol amb contusions diverses des de la seva estrena el març de 2009.

La darrera caiguda es va produir la setmana passada i “el mateix regidor Jaume Camps va haver d'ajudar l'afectat” segons va explicar Munell. En aquest sentit l'alcaldable de CiU va demanar “una reflexió ja que els fets són molt fefaents”. “Cal fer millores i no continuar amb el degoteig de caigudes més enllà que es compleixi la normativa” va afegir. En aquest sentit Munell va assenyalar els passamans que delimiten l'espai reservat per vehicles del de vianants com l'element més crític.

Mentre Jaume Camps va voler aclarir que el protagonista de la darrera caiguda “no passava per l'indret on tocava” el regidor d'Urbanisme, Eudald Casas, va defensar-se dient que “no hi ha cap estadística que demostri que se n'han produït més a la plaça Gran que en altres punts del municipi”. “És inevitable que se'n produeixin” va afegir tot i que després es va mostrar obert a introduir més canvis per millorar la seguretat.