El bar de la Lira de Ripoll ja ha trobat mestressa

També s'obre el procés per adjudicar la concessió dels bars del nou pavelló i del centre cívic Eudald Graells

Arnau Urgell
30 de març del 2011
Espai on s'ubicarà el bar de la Lira.
Espai on s'ubicarà el bar de la Lira. | Arnau Urgell
Espai on s'ubicarà el bar de la Lira. Foto: Arnau Urgell

L'Ajuntament de Ripoll ha aconseguit adjudicar finalment el bar de la Lira. L'encarregada de l'espai, situat al lateral de la plaça Coberta, serà Núria Figueiras que amb la seva família ja havia regentat el bar del Casino. L'adjudicació s'ha produït per negociació directe després que el concurs públic hagués quedat desert. Les condicions de sortida eren d'una inversió inicial de 40.000 euros, un lloguer mensual de 400 euros i un període de vuit anys. El regidor Jaume Camps va destacar que l'establiment “donaria vida a la plaça” i va desitjar “sort” al negoci.

Mentre el consistori tanca la carpeta de la Lira n'obre dues més. Per una banda ha iniciat el procés per adjudicar el bar del nou pavelló de l'Avellaneda. Camps va explicar que en aquest cas hi ha una certa “incertesa” sobre la rendibilitat del negoci –per tractar-se d'un equipament nou- i per això s'ha aprovat un lloguer “creixent”. En aquest sentit el primer any costarà 225 euros mentre que en el cinquè s'arribarà a 400 euros (més els corresponents increments de l'IPC). Per altra banda els actuals encarregats del bar del centre cívic d'Eudald Graells pleguen i es reobrirà, amb les mateixes condicions, el procés per adjudicar-lo.

En el plenari d'aquest dimarts també es va fer una darrera adjudicació per renovar el manteniment de parcs i jardins a la Fundació MAP, l'única empresa que s'havia presentat a un concurs que en aquest cas és per dos anys.