Ripoll llogarà bicicletes a la Ruta del Ferro

Amb un preu de 15 euros diaris

Redacció
30 de març del 2011
La via verda arribarà a coll d'Ares
La via verda arribarà a coll d'Ares | Arnau Urgell
La Ruta del Ferro disposarà d'un servei de lloguer de bicicletes. Foto: Arnau Urgell

Ripoll disposarà el proper estiu d'un servei de lloguer de bicicletes pels usuaris de la Ruta del Ferro.  El servei s'ubicarà al centre d'interpretació de les vies verdes situat a l'edifici del Centre d'Acollida Turística (CAT) de l'aparcament de can Guetes.

El regidor Jaume Camps va justificar-ne la necessitat ja que hi ha molts visitants que arriben a Ripoll sense saber de l'existència de la via verda que uneix la vila amb Sant Joan de les Abadesses i Ogassa. El cost estipulat per llogar una bicicleta és de 15 euros diaris i es podrà fer entre les 10 del matí i dos quarts de vuit del vespre.

Els detalls del servei es regularan en un conveni entre l'Ajuntament de Ripoll i els tres establiments que lloguen aquests vehicles a la vila. En aquest sentit Jaume Camps va aclarir que el consistori només posaria l'espai mentre que les bicicletes i els equipaments aniran a càrrec de les botigues. El conveni també establirà el preu que hauran de pagar els usuaris que perdin o facin malbé el vehicle llogat.