Sant Joan inverteix mig milió per renovar el camp de futbol

Redacció
28 de març del 2011
Els més petits de l'Abadessenc no es van voler perdre la inauguració del camp de futbol.
Els més petits de l'Abadessenc no es van voler perdre la inauguració del camp de futbol. | Arnau Urgell
Les autoritats aplaudint els més petits del CE Abadessenc. Foto: Arnau Urgell

Sant Joan va inaugurar aquest dissabte la renovació integral del camp de futbol amb la presència de tots els equips del CE Abadessenc. Després que a l'estiu s'instal·lés gespa artificial –just abans de l'inici de la temporada- al llarg d'aquests mesos s'han completat els treballs d'un projecte que ha suposat una inversió de poc més de 560.000 euros. El regidor d'Esports santjoaní, Jordi Caparrós, va destacar que l'actuació se suma a altres per afavorir i millorar la pràctica esportiva a la vila com la renovació de la coberta del pavelló, les noves pistes de paddle i d'skate o les millores a la piscina entre altres.

La inauguració oficial va comptar amb la presència de Matilde García Duarte, directora general d'Infraestructures Esportives del Consell Superior d'Esports espanyol; Joan Cañada, director general d'Administració Local del Departament de Governació, com a representants de dues de les institucions -juntament amb la Diputació de Girona- que han finançat el projecte. Després de la inauguració va ser el torn d'un interessant partit entre els veterans de l'Espanyol i els de l'Abadessenc que va acabar amb victòria "periquita" per 2 a 1.

Les obres de remodelació han consistit en la substitució de la gespa natural per la nova gespa artificial, la construcció de grades d’obra en un lateral del camp, la col·locació d’unes noves grades metàl·liques, la construcció de nous lavabos públics i de dos nous vestuaris.

Desfibril·lador pel CE Abadessenc

L'acte de dissabte va servir per oficialitzar la donació d'un desfibril·lador pel club santjoaní per part dels propietaris de la Perruqueria Dalmau. La cessió forma part de la campanya d'El Ripollès.cor per tal que la comarca esdevingui cardioprotegida.

Els més petits de l'Abadessenc no es van voler perdre la inauguració del camp de futbol. Foto: Arnau Urgell