Manel Palau plega després de 28 anys d'alcalde a Campelles i passa el relleu a Jordi Simon

El batlle més longeu del Ripollès entona un pujolià “ja tocava” per justificar la seva retirada

Arnau Urgell
25 de març del 2011
Manel Palau
Manel Palau | Adrià Costa
Manel Palau es retira després de 32 anys a l'Ajuntament de Campelles. Foto: Adrià Costa

Manel Palau plegarà aquest 22 de maig com a alcalde de Campelles després de 28 anys. El batlle més longeu del Ripollès, porta set legislatures consecutives al capdavant del consistori, es retirarà i passarà el relleu al jove Jordi Simón.

Palau ja va ser regidor a la primera legislatura de l'actual període democràtic (1979-1983) i a partir de la segona va assumir l'alcaldia (quatre anys com a independent i els següents 24 al capdavant de CiU). Ara entona un pujolià “ja tocava” per justificar la seva retirada i manifesta la seguretat que CiU podrà continuar governant ja que té un relleu de garanties. “En Jordi Simon és un jove preparat i que viu cada dia al municipi, i això és l'important” ha explicat a ElRipollès.info.

La renovació serà total ja que Simón no és regidor del consistori. Per la seva banda Palau no formarà de la candidatura: “un alcalde quan plega ho ha de fer del tot per no semblar que continua governant des de l'ombra” ha explicat. En aquest sentit Palau es vol dedicar a “viure com més anys millor” ja que també espera jubilar-se del seu negoci mecànic en breu quan està a punt de fer 70 anys.

Dos candidats confirmats i una tercera llista?

Jordi Simon encapçalarà la llista de CiU i es batrà a Joan Dordas, cap de llista d'Independents per Campelles-Progrés Municipal. Per altra banda, ERC ha confirmat que treballa per fer llista al municipi de la Vall de Ribes.