ERC de Campdevànol confia en Helga Pujol per «tornar» a l'Ajuntament

Arnau Urgell
22 de març del 2011
Helga Pujol serà la candidata d'ERC de Campdevànol el proper 22 de maig. Els republicans també aposten per la joventut –té 29 anys- per intentar “tornar” a l'Ajuntament després que l'anterior cap de llista, Ramon Perearnau, no fes cas a les ordres de partit i fos expulsat.

La candidata -que s'ha oficialitzat aquest dimecres- és independent i fa quatre ja havia format part de la llista republicana, treballa a Comforsa i forma part del Kol·lectiu Kampdevànol.

Helga Pujol ha assumit el compromís “amb molta il·lusió i ganes de no decebre a les persones que l’han recolzat i l’ajudaran a millorar Campdevànol”. Considera que al municipi li toca passar pàgina en positiu de "pràctiques poc democràtiques". La cap de llista republicana ha apostat per "la transparència, el sentit comú i sobretot explicar les coses pel seu nom”. La resta de la candidatura es farà pública la segona setmana d’abril.

Eleccions joves

ERC és la tercera cap de llista que transcendeix a Campdevànol en unes eleccions marcades per la joventut. I és que l'alcaldessa Núria López (31 anys) s'enfrontarà amb el convergent Joan Manso (22 anys) i la mateixa Helga Pujol (29 anys). Per la seva banda ICV treballa per confeccionar una candidatura tot i que hores d'ara encara no tindrien cap de llista. Finalment, Ramon Perearnau encara no ha descartat del tot presentar-se mentre que des del PP s'afirma que treballen per fer-ne.