Joan Manso substitueix Serrador al capdavant de CiU de Campdevànol

L'exalcalde anirà molt probablement de número 2 mentre que el 4 el podria ocupar Gerard Soler. Jordi Salomó i una de les dues regidores no continuaran

Arnau Urgell
22 de març del 2011
Joan Manso, nou candidat de CiU de Campdevànol.
Joan Manso, nou candidat de CiU de Campdevànol. | CiU
Joan Manso, nou candidat de CiU de Campdevànol. Foto: CiU

El jove Joan Manso -tot just la setmana vinent farà 23 anys- serà el candidat de CiU a l'Ajuntament de Campdevànol. Així ho ha comunicat per carta l'exalcalde i cap de llista del 2007, Joaquim Serrador, que fa un pas enrere però es mantindrà al costat del nou candidat.

De fet, és molt probable que Serrador sigui el número 2 -Manso no ho ha volgut confirmar la posició però sí que ha dit que seria en llocs de sortida-. El principal fitxatge de la candidatura -que es farà públic els propers dies- serà el del coordinador de l'Aula d'Hostaleria del Ripollès, Gerard Soler, que podria ocupar el quatre (o algun altre lloc de sortida).

De la resta de regidors Jordi Salomó no repetirà mentre que entre Montserrat Portabella i Laia Briones continuarà una de les dues -segurament Portabella-.

Serrador mostra el suport al relleu

En la carta adreçada als mitjans, Joaquim Serrador ha expressat que en una assembla va mostrar la seva voluntat de no ser candidat per "circumstàncies personals i professionals". Per allunyar qualsevol ombra de divergències en el si de la secció local ha manifestat que Manso compta amb "tot el seu suport" per intentar "canviar la manera de fer de l'Ajuntament".

 Carta de Joaquim Serrador (pdf)