Joan Dordas: «A Campelles cal trencar amb les dinàmiques viciades»

Jordi Baeta, Marc Cutrina i Marta Alsina acompanyaran el candidat de la llista associada al PSC

Arnau Urgell
21 de març del 2011
Joan Dordas intentarà el 22 de maig el segon assalt a la batllia de Campelles. Ho farà juntament amb el regidor Jordi Baeta i els joves Marc Cutrina i Marta Alsina al capdavant de la llista d'Independents per Campelles-Progrés Municipal, associada al PSC).

La candidatura progressista ha optat per fer una llista curta per concentrar el vot –en ser un municipi petit es poden escollir quatre regidors independentment del partit-. L'objectiu és acabar amb l'etapa de Manel Palau al capdavant del consistori que ja s'allarga 28 anys. “Cal fer les coses d'una altra manera i trencar amb unes dinàmiques viciades” explica Dordas.

En aquest sentit explica que malgrat que els resultats van ser molt igualats –només tres vots de diferència entre la llista de CiU i la d'IpC-PM- al llarg d'aquests quatre anys “s'ha governat a cop de decret d'alcaldia i amb plens cada 60 dies”. “En cap cas s'ha buscat el consens i s'ha optat per la política de fets consumats” conclou Dordas.

Manel Palau: “Encara hi ha temps”

Mentre els Independents per Campelles ja tenen la llista tancada, l'actual alcalde Manel Palau encara s'ho pensa. “Encara hi ha temps” ha explicat a ElRipollès.info –queden tot just tres per presentar candidatures- per decidir si opta al vuitè mandat al capdavant de l'Ajuntament.