Ricard Morer serà el cap de llista del PP a Camprodon

El candidat, propietari d'una immobiliària i empadronat a Molló, vol que la llista sigui totalment camprodonina

Redacció
17 de març del 2011
Ricard Morer, candidat del PP a Camprodon.
Ricard Morer, candidat del PP a Camprodon. | ElRipolles.info
Ricard Morer, candidat del PP a Camprodon. Foto: ElRipolles.info

Ricard Morer serà amb “tota probabilitat” el cap de llista del Partit Popular a Camprodon. Així ho ha confirmat a ElRipollès.info tot i que la decisió encara no és oficial.

Morer, que té carnet del partit, serà la primera vegada que es presenti en unes municipals després de ser el candidat dels populars a les darreres eleccions al Parlament –era el número 14 per Girona-. La seva voluntat és fer una llista –que té quasi tancada- formada majoritàriament per camprodonins per evitar que sigui “semifantasma” com va passar ara fa quatre anys quan la va encapçalar Maria Antonia Blasco.

Tot i això, es dóna la circumstància que ell no està empadronat a Camprodon sinó a Molló –el seu germà Josep en va ser alcalde durant 16 anys-. “Porto vint-i-cinc anys amb el domicili fiscal a Camprodon –és propietari d'una immobiliària- i per tant té sentit que em presenti” ha explicat.

Camprodon, Sant Joan, Ripoll... i Campdevànol?

Amb Ricard Morer el PP ja haurà definit dos caps de llista després que Pau Romero anunciés que encapçalaria el primer projecte popular a Sant Joan de les Abadesses. A Ripoll, l'històric Manuel Belda finalment no serà l'alcaldable ja que té un candidat que espera poder fer públic els propers dies. Per altra banda, i segons ha avançat Belda, estan treballant per intentar tancar per primera vegada una llista a Campdevànol.