CiU de Ripoll veu un Ajuntament que combina inauguracions amb «nyaps»

Jordi Munell considera que les "macroobres" contrasten amb la "deixadesa" amb els detalls

Redacció
15 de març del 2011
Jordi Munell repetirà com a cap de llista de CiU a Ripoll.
Jordi Munell repetirà com a cap de llista de CiU a Ripoll. | Arnau Urgell
Jordi Munell carrega contra els "nyaps" de l'Ajuntament de Ripoll. Foto: Arnau Urgell

El portaveu de CiU de Ripoll, Jordi Munell, considera que l'Ajuntament juga al “de nyap a nyap i tira perquè em toca”. En aquest sentit, l'alcaldable nacionalista lamenta que mentre dura el que qualifica de “campanya fotogràfica i de promoció sobre les actuacions al Barri Vell” encara hi hagi tapes i rajoles de les places trencades.

Per aquest motiu Jordi Munell ha demanat a l'equip de govern que aclareixi en quina situació es troba la substitució definitiva de les tapes de serveis del sector reformat de les places Gran, Sant Eudald i el carrer Mossèn Cinto Verdaguer que el regidor d'Urbanisme i Barris va anunciar el 2009. Per altra banda, el portaveu de CiU també exigeix que aquesta qüestió, juntament amb les “nombroses” peces de pedra trencades, “quedin definitivament solventades i pagades abans del final de legislatura.

Per altra banda, en un apunt el seu bloc, Munell lamenta que la pluja de milions i les “macroobres” de la legislatura contrastin amb “la manca d'interès o deixadesa” de detalls com els problemes per entrar als garatges de la renovada carretera de Sant Joan, els acabats de la plaça Gran que “suposen un perill de caiguda”, la contaminació lumínica de la Lira, els problemes en la recollida de deixalles o els problemes de conservació del fons Mata de la biblioteca. Pel portaveu de CiU es tracta d'exemples de “veritables nyaps” que han “escapat de les milionàries inversions i del control dels regidors governants”.

Finalment, el nou pavelló no s'escapa de les crítiques de Jordi Munell ja que qualifica l'espai de tecnificació com un “gimnàs amb unes màquines de musculació i una sala amb sauna i dues banyeres que a més no tenen accés per a persones discapacitades”.