CiU recupera Raimon Traver com a candidat per Sant Joan

Va ser el cap de llista el 2003 i fa quatre anys anava de tres a la llista de Gerard Costa

Arnau Urgell
07 de març del 2011
Raimon Traver serà el candidat de CiU a Sant Joan.
Raimon Traver serà el candidat de CiU a Sant Joan. | Arnau Urgell
Raimon Traver serà el candidat de CiU a Sant Joan. Foto: Arnau Urgell

El regidor Raimon Traver serà el cap de llista de CiU a les municipals de Sant Joan de les Abadesses. Després que divendres es decidís que encapçalaria el projecte, el dilluns a la nit va ser ratificat per l'assemblea de militants.

Traver, que fa dotze anys que és regidor, va ser el número tres el 2007. Tot i així, un problema administratiu va fer que entrés al consistori –CiU havia aconseguit només dos representants amb Gerard Costa com a cap de llista-. Abans, el 2003, ja havia estat cap de llista. Al llarg d'aquests darrers quatre anys ha exercit de facto com a portaveu fent, segons ell, una “oposició constructiva”.

CiU ja té el conjunt de la llista tancada i espera fer-la pública a finals d'aquesta mateixa setmana. Segons el president comarcal del partit, Xavier Cima, l'aposta per Traver és el primer pas de la renovació de la formació al municipi.

Cinc candidats definits

Amb Raimon Traver (CiU) i Pere Villanueva (CUP) es completa a priori el conjunt de candidats que es batran el proper 22 de maig. La resta de caps de llista són Ramon Roqué (PSC), Sergi Albrich (ERC) i Pau Romero (PP).

Especial municipals: totes les llistes municipi per municipi i partit a partit