Catalunya venç a Euskadi (3-2) i diumenge es jugarà la victòria a la Copa 4 Nacions

El porter català salva un gol dels bascos a quatre segons pel final i evita la sorpresa

Arnau Urgell
05 de març del 2011
Catalunya ha aconseguit guanyar Euskadi per 3 a 2.
Catalunya ha aconseguit guanyar Euskadi per 3 a 2. | Arnau Urgell
Catalunya ha aconseguit guanyar Euskadi per 3 a 2. Foto: Arnau Urgell

Catalunya ha complert contra Euskadi (3-2) i es jugarà aquest diumenge la victòria a la Copa Futsal 4 Nacions contra Bèlgica. Els catalans s'han trobat un rival molt rocós que en cap moment ha donat el partit per perdut. El matx ha estat marcat per unes defenses que s'han imposat als atacs tal i com reflecteix el marcador.

De fet, el primer gol no ha arribat fins al minut 11 de la primera quan Gallego –que en la primera jornada ja havia marcat els dos primers gols catalans- ha aprofitat un desajust defensiu. Tres minuts després el ripollès Pere Carbonell ha marcat el segon gol que havia de donar tranquil·litat després d'uns minuts molt igualats. Res més lluny de la realitat ja que al cap de 30 segons els bascos han pogut reduir distàncies gràcies a un penal transformat per Javi Martínez.

La segona part ha començat amb la mateixa tònica. Molt poques ocasions i partit sense dominador clar. Això sí, Sinyol ha aconseguit un dels gols del torneig marcant des de la pròpia àrea al minut 11 de la segona. De nou els bascos no han donat el braç a tòrcer i han pogut reduir distàncies a dos del final gràcies a un gol en pròpia porta de Carbonell. Vázquez –el millor jugador d'Euskadi- ha pogut empatar a tant sols quatre segons del xiulet final però el porter català ha aturat el xut a boca de canó. D'aquesta manera, diumenge a la 1 Catalunya es jugarà el títol contra Bèlgica.

Crònica del Catalunya 8 - Suècia 3

Seguiment a Twitter

ElRipollès.info contribuirà a realitzar un seguiment de la competició a través del Twitter amb l'etiqueta #4Nacions juntament amb la Federació Catalana de Futbol Sala.