Catalunya no es deixa sorprendre per Suècia (8-3) en el debut del 4 Nacions

Bèlgica doblega Euskadi (6-3) i tot apunta que diumenge es jugarà el títol amb els catalans

Arnau Urgell
05 de març del 2011
El ripollès Gabri Fargas marcant de doble penal.
El ripollès Gabri Fargas marcant de doble penal. | Arnau Urgell
El ripollès Gabri Fargas marcant de doble penal. Foto: Arnau Urgell

Els pronòstics es van complir i tant Catalunya com Bèlgica van resoldre amb certa comoditat els seus compromisos de la primera jornada de la Copa Futsal 4 Nacions que es disputa fins el diumenge a Ripoll.

En el primer partit els catalans no es van deixer sorprendre per Suècia i la van derrotar per un clar 8 a 3. Tot i l'amplitud del marcador els escandinaus es van avançar al minut 5 gràcies a un gol de Musa a la rematada d'un còrner. L'avantatge suec va durar només quatre minuts i Gallego –en poc més de seixanta segons de diferència- va capgirar el marcador gràcies a dos contraatacs. Una nova doble fuetada catalana, en aquest cas de Sinyol, va servir per marxar a la mitja part amb un còmode 4 a 1.

La segona part va començar freda. Catalunya veia el partit sentenciat i va apostar més per defensar la seva porteria que per ampliar l'avantatge. L'especulació es va girar en contra i Suècia va aconseguir marcar dos gols –Rassol al minut 14 i Gallego en pròpia porta el 17- que van dur l'ai ai ai al pavelló de l'Avellaneda. Després d'una oportunitat per empatar, Catalunya va decidir que la broma s'havia acabat i va posar setge a la porteria dels nòrdics. Vila va marcar el cinquè al 17 i, posteriorment, el ripollès Fargas va completar un hat trick en només dos minuts –un gol en contraatac i dos de doble penal-.

En el segon partit de la jornada Bèlgica va derrotar Euskadi per 6 a 3. Avui Catalunya jugarà contra els bascos (18:00) i belgues i suecs s'enfrontaran a les vuit. Tot sembla indicar que els catalans es jugaran el títol contra Bèlgica en el partit de diumenge al migdia.

Seguiment a Twitter

ElRipollès.info contribuirà a realitzar un seguiment de la competició a través del Twitter amb l'etiqueta #4Nacions juntament amb la Federació Catalana de Futbol Sala.