Sant Joan confia que el CAP es construeixi malgrat admetre un endarreriment

El delegat de Salut a Girona va expressar a Ramon Roqué el compromís amb el projecte

Redacció
01 de març del 2011
Solar CAP Sant Joan
Solar CAP Sant Joan | Adrià Costa

Solar on s'ha d'ubicar el CAP de Sant Joan. Foto: Adrià Costa

L'Ajuntament de Sant Joan confia plenament amb el fet que el nou centre d'atenció primària (CAP) s'acabi construint. Això sí, admet que el projecte patirà un endarreriment a causa de les retallades del nou executiu per paliar el dèficit desbocat de les finances públiques.

Aquest és el plantejament del Departament de Salut tal i com li va expressar el passat 24 de febrer el nou director territorial, Joaquim Casanovas, a l'alcalde Ramon Roqué. Segons el consistori santjoaní Salut "valora els esforços realitzats per trobar un emplaçament pel consultori".

Amb aquesta trobada Roqué pretén tranquil·litzar l'alarma creada per una notícia públicada pel diari El País en la qual s'assegurava que el CAP de Sant Joan estaria afectat per la retallada. De moment, el projecte s'endarrereix i des del consistori no s'ha assenyalat cap termini. En canvi des d'Esquerra, a l'oposició, es va qualificar el projecte de "brindis al sol".

Projecte presentat el mes de setembre

El futur CAP de Sant Joan s'ha d'ubicar a l'encreuament dels carrers Joan Maragall i Ramon d'Urg en un solar de 492 metres quadrats que el consistori ja havia cedit a Salut. De fet, la mateixa exconsellera de Salut Marina Geli va presentar el projecte el passat mes de setembre.

Nota de premsa Ajuntament de Sant Joan (pdf)