La Vall de Camprodon reuneix els millors embotits a la Km 0

Unes 1.500 persones van visitar el certamen celebrat a Camprodon on es van repartir 3.000 tastets

Redacció
28 de febrer del 2011
La Fira Km 0 va reunir els millors embotits de la Vall de Camprodon.
La Fira Km 0 va reunir els millors embotits de la Vall de Camprodon. | Marcel Urgell
La Fira Km 0 va reunir els millors embotits de la Vall de Camprodon. Foto: Marcel Urgell

La primera edició de la Fira Km 0 Vall de Camprodon va ser un èxit si es tenen en compte les dades d'assistència. Segons la Mancomunitat unes 1.500 persones van passar aquest cap de setmana pel pavelló vell de Camprodon i es van repartir més de 3.000 tastets de productes de la vall.

El certamen va reunir una desena de productors de la zona així com la cooperativa de serveis de la Vall de Camprodon i l'empresa Galetes Birba. També es va comptar amb dos convidats per realitzar tallers de maridatge: cerveses artesanes i vins de l'Empordà.

Els millors embotits de la vall

Una de les activitats més destacades de la primera edició de la Km 0 va ser el Concurs d'Embotits de la Vall de Camprodon. Els premis van ser molt repartits: la Carnisseria Colom de Camprodon es va endur el de millor llonganissa i la millor bufa; el millor fuet va ser per la Carnisseria Engràcia de Camprodon; Cal Xec de Camprodon fa els millors bulls blancs i Can Blanc de Vilallonga els negres. Finalment, la botifarra d'ou més valorada va ser la de Casa Batlle de Sant Pau.