ERC pacta a Ogassa amb els Independents després de la retirada de Ramon Tubert

El regidor Josep Tremps (IpO) serà el cap de llista de la coalició mentre que el republicà Christian Igualada ocuparà el número dos

Redacció
27 de febrer del 2011
La retirada de la política municipal de Ramon Tubert –després de 28 anys entre alcalde i regidor en dues etapes- havia de suposar a la força canvis a Ogassa. El principal serà la coalició que formaran els Independents per Ogassa (IpO) –el partit de Tubert- i Esquerra.

La llista, amb la denominació IpO-ERC-AM, ha rebut el vist-i-plau de l'assemblea comarcal republicana aquest dissabte. La coalició l'encapçalarà Josep Tremps, actual regidor i que fa quatre anys va ser el número 3 d'IpO. Farà tàndem amb el republicà Christian Igualada que el 2007 va ser el número sis. La resta de la llista la completaran alternativament representants de les dues formacions.

D'aquesta manera CiU –que fa quatre anys es va presentar amb l'exalcalde Xavier Aulinas- haurà de fer front a una coalició que sumen cinc dels set actuals regidors del consistori. Els tres partits han governat conjuntament aquesta legislatura.

Especial municipals: totes les llistes municipi per municipi i partit a partit