Renoven els vestidors del poliesportiu Mercè Guix de Campdevànol

També es millorarà el gimnàs de l'equipament amb una inversió global de 50.000 euros

Redacció
26 de febrer del 2011
L'Ajuntament de Campdevànol ha completat la renovació dels vestidors del pavelló municipal Mercè Guix. Es tracta de la primera fase d'uns treballs que també suposaran millorar el gimnàs de l'equipament i que globalment tindrà una inversió de poc més de 50.000 euros. Dipsalut, l'organisme autònom de la Diputació de Girona, n'aportarà 40.000.

La primera fase s'ha centrat en els vestidors amb l'objectiu d'assolir una major qualitat pels usuaris i complir la normativa vigent en la matèria. En concret s’ha reformat totalment la zona de dutxes amb un enrajolat nou, una nova instal·lació d’aixetes a la dutxa i als lavabos i un sistema renovat de canonades.

La segona fase se centrarà en la renovació del gimnàs de l'equipament que està en desús ja que els aparells obsolets o estan molt deteriorats. Els propers dies es preveu iniciar els treballs per tancar l'espai amb paret i vidre, instal·lar nous equipaments per fer exercici físic com una cinta caminadora, bicicletes estàtiques, aparells de step, pilotes medicinals o peses i es condicionarà l’espai amb un mirall, un projector, una pantalla i una pissarra per tal de poder realitzar-hi xerrades i cursos relacionats amb l'esport i la salut.

La inversió de 50.000 euros se suma a la realitzada per millorar la il·luminació (61.500 euros) del pavelló, els treballs de reforma del camp de futbol (54.000 euros) i la futura pista de pàddel (19.400 euros).