Ribes inicia la Llei de barris remodelant el passeig de la Margarideta

El projecte, de reurbanització i instal·lació de l'enllumenat, costarà 197.000 euros

Redacció
24 de febrer del 2011
El passeig de la Margarideta acull cada any la Fira del Bestiar.
El passeig de la Margarideta acull cada any la Fira del Bestiar. | Arnau Urgell
El passeig de la Margarideta acull cada any la Fira del Bestiar. Foto: Arnau Urgell

Ribes de Freser iniciarà la Llei de barris remodelant els passejos de Santa Caterina i la Margarideta. Les obres, que s'executaran aquest 2011, tindran un cost de poc més de 197.000 euros i consistiran en reurbanitzar els espais i instal·lar enllumenat –no n'hi havia-.

El finançament del projecte provindrà de la Diputació de Girona (100.000 euros), de Territori i Sostenibilitat a través de la Llei de barris (85.000 euros) i, la resta, del mateix consistori. A banda d'il·luminar aquests dos passejos –per sota del barri del poliesportiu- s'urbanitzarà amb paviments tous en tot el traçat.

S'ha optat per iniciar la Llei de barris amb aquesta actuació per tal que quan es construeixin els ascensors d'accés que connectin el centre amb el barri del Poliesportiu –es farà el 2012- aquest espai de transició ja estigui urbanitzat. A més, es considera que serà un espai atractiu pel turisme per la gran vista del municipi. Les obres estaran acabades abans de l'octubre quan el passeig acull la Fira del Bestiar.