L'alemany Tom Andres repeteix victòria a la Pirena

Centenars de persones gaudeixen de l'etapa final celebrada al pla d'Anyella de Toses

Redacció
20 de febrer del 2011
La Pirena va viure la seva darrera etapa al pla d'Anyella.
La Pirena va viure la seva darrera etapa al pla d'Anyella. | Josep Maria Costa
La Pirena va viure la seva darrera etapa al pla d'Anyella. Foto: Josep Maria Costa

Amb una gran festa popular al pla d'Anyella, al terme de Toses, es va tancar aquest dissabte la Pirena 2011. Centenars de persones es van apropar a la vessant ripollesa de la Molina per viure la darrera etapa plantejada com una exhibició pel públic.

El pla d'Anyella va veure coronar per segon any consecutiu -i per tercera vegada, després de les victòries de 2008 i 2010- a l'alemany Tom Andres (Gaes/Jsera) en la categoria de trineus. Una victòria que va assaborir especialment per la gran competència del seu compatriota Ullrich Kuhn (Advance).

Va completar el gran podi d'honor el basc Íker Ozcoidi (Gaes/Ternua) mentre que Kiko Vallespí (Acana/Terres de l’Ebre) va ser el millor català en ser el setè de la general. En la categoria de gossos nòrdics la victòria va ser per la suïssa Sibylle Marthy, per davant de Lázaro Martínez (Lazaro’s Team/Prullans.net) i Jesús Martínez. La txeca Jana Porubska (Gaes) es va imposar en skijoring mentre que la suïssa Pia Rutishauser i l'alemanya Karin Gruber-Pestel (Happy Dog) van completar les posicions.

La festa de tancament de la Pirena Advance 2011 va ser multitudinària i va comptar amb la presència dels pilots del Dakar Marc Coma i Joan Pedrero, així com el flamant secretari general de l'esport de la Generalitat, Ivan Tibau. Entre altres activitats complementàries es va organitzar una exhibició d' agility i es va poder gaudir d'una batucada.

Centenars de persones van gaudir de la darrera etapa de la Pirena. Foto: Jordi Feliu/Pirena

Galeries de fotos

Darrera etapa Pirena 2011 (Josep Maria Costa)

Darrera etapa Pirena 2010 (Josep Maria Costa)

Darrera etapa Pirena 2009 (Josep Maria Costa)