ERC té «confiança plena» en els seus alcaldes pel 22-M

Carme Freixa (Vallfogona) i Esteve Perpinyà (Pardines) s'afegeixen a Teresa Jordà (Ripoll) com a primers caps de llista republicans

Redacció
09 de febrer del 2011
Carme Freixa i Esteve Perpinyà.
Carme Freixa i Esteve Perpinyà. | ElRipolles.info
Carme Freixa vol ser alcaldessa de Vallfogona per tercera legislatura consecutiva. Foto: Adrià Costa

ERC confia en els seus alcaldes i alcaldesses per aconseguir un bon resultat el 22-M. Després de la patacada de les eleccions al Parlament -va passar de ser tercera a cinquena força- els republicans volen recuperar el seu tradicional ADN municipalista. I per tal de no perdre posicions volen exhibir l'obra de govern dels darrers anys tot mantenint els caps de llista.

A l'anunci del passat juliol que Teresa Jordà encapçalaria per quarta vegada la llista d'ERC de Ripoll -per intentar un tercer mandat- ara s'hi han sumat dues confirmacions més com a caps de llista. Carme Freixa per Vallfogona i Esteve Perpinyà per Pardines també intentaran comandar els respectius consistoris per tercera legislatura consecutiva. A més, tal i com explica el president comarcal Carles Bassaganya. el partit també confia en David Serrat per tal que intenti revalidar la batllia de David Serrat. "Tenim confiança plena en els quatre alcaldes" afegeix Bassaganya.

Tant en el cas de Serrat -la confirmació és només una qüestió formal- com la resta de candidats s'haurien de confirmar en una assemblea prevista pel proper 26 de febrer. Bassaganya considera que podrien repetir les 15 llistes del 2007 i, fins i tot, fer-ne una més. Tot i això ha deixat clar que aposten "més per factors qualitatius que quantitatius" a l'hora d'elaborar-les.

Esteve Perpinyà és alcalde Pardines des del 2003. Foto: Arnau Urgell