Instal·len entre Sant Joan i Sant Pau de Segúries el segon radar de la comarca

Situat al km 1,5 de la C-38 està precintat i encara no té data per entrar en servei

Arnau Urgell
03 de febrer del 2011
Nou radar a la C-38
Nou radar a la C-38 | Montse Muntadas
Nou radar a la C-38 Foto: Montse Muntadas

El Servei Català del Trànsit va instal·lar la setmana passada el segon radar de velocitat al Ripollès. L'equip -que encara està precintat- està situat al km 1,5 de la C-38, entre can Repuntxó i el pont de la Folcrà (just abans d'una corba pronunciada). Està ubicat al terme de Sant Joan de les Abadesses però molt a prop del límit amb el de Sant Pau.

El radar controlarà els vehicles que es dirigeixin cap a Camprodon amb una velocitat limitada als 80 km/h. El Servei Català del Trànsit ha declinat informar sobre qualsevol instal·lació que no estigui en servei -no ha volgut dir quan es posarà en funcionament- però l'Ajuntament de Sant Joan si que ha confirmat que va rebre la sol·licitud per posar-lo. "En cap cas ha estat una petició nostre" ha explicat l'alcalde Ramon Roqué.

Hores d'ara només hi ha un radar al Ripollès, a la colònia Molinou de Campdevànol (N-260), que va començar a multar el passat desembre . Per altra banda, el mateix consistori campdevanolenc va sol·licitar fa uns mesos la instal·lació d'un segon a l'entrada sud de la població.