David Moreno omple l'Apolo

El músic i showman ripollès presenta el seu primer disc la mateixa setmana que inicia la gravació de la sèrie "Señoras que.." per Antena 3

Redacció
27 de gener del 2011
David Moreno en concert a l'Apolo
David Moreno en concert a l'Apolo | Núria Torres Sala
David Moreno en concert a l'Apolo Foto: Núria Torres Sala

El ripollès David Moreno no para. Després de finalitzar la gira amb la Trinca del Segle XXI -i a l'espera de l'estrena de la pel·lícula trincaire dirigida per Joaquim Oristrell- aquest dimecres va aconseguir omplir la sala Apolo de Barcelona per presentar el seu debut discogràfic. Moreno del Metal tiene madera és el primer treball del músic i showman de Ripoll que ha produït Manu Guix.

Dos autocars es van desplaçar des de Ripoll fins a Barcelona. A l'Apolo també hi havia Joaquim Oristrell i Lloll Bertran així com els altres companys de la Nova Trinca. De fet, la resta del trio ha pujat a l'escenari per cantar alguns temes amb Moreno tal i com ha fet Manu Guix.



Però la cosa no acaba aquí. Aquesta mateixa setmana ha iniciat la gravació d'una sèrie per la cadena de televisió espanyola Antena 3. "Señoras que..." és un projecte de la productora de Toni Soler Minoria Absoluta que compta, entre altres, amb Josema Yuste, Carlos Latre i David Fernández, més conegut pel seu paper de Chiquilicuatre a Eurovisió.