El PP farà per primera vegada llista a Sant Joan amb Pau Romero com a candidat

“El nostre objectiu és entrar al consistori i, si pot ser, forçar l'alternativa” explica el popular

Redacció
24 de gener del 2011
l'organitzador del certamen, Pau Romero, l'alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué i el regidor de turisme i agricultura, Eudald Costa.
l'organitzador del certamen, Pau Romero, l'alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué i el regidor de turisme i agricultura, Eudald Costa. | Laura Busquets
Pau Romero (esquerra) molt probablement s'enfrontarà a les municipals am Ramon Roqué. Foto:ACN

Sant Joan de les Abadesses tindrà per primera vegada a la seva història una llista del Partit Popular. Pau Romero, impulsor de la hípica Mas Nogué, en serà el candidat. El cap de llista, militant de la formació popular, ha explicat que tenen la meitat de noms de la candidatura confirmada i que esperen tancar-la en un o dos mesos.

“El nostre objectiu és entrar al consistori i, si pot ser, forçar l'alternativa” ha explicat Romero a ElRipollès.info. El futur candidat ha admès que el PP sempre ha patit un “hàndicap” per treure bons resultats a la comarca –actualment no disposa de cap regidor- però que creu que s'ha de superar. “Estic segur que el futur Govern espanyol serà del PP i per tant cal tenir força a Catalunya per tal de tenir un bon tracte” ha afirmat. Pau Romero ha declinat fer públiques les principals línies d'un programa que afirma que ja tenen dissenyat.