El nou pavelló de Ripoll veurà la llum el 25 de febrer

Aquest divendres es presenta l'equipament, que ha costat 4,7 milions, a les entitats esportives

Arnau Urgell
05 de gener del 2011
Aspecte del nou pavelló a mitjans de novembre.
Aspecte del nou pavelló a mitjans de novembre. | Arnau Urgell
Aspecte del nou pavelló a mitjans de novembre. Foto: Arnau Urgell

El nou pavelló de Ripoll és a punt de ser una realitat. De fet, les obres estan pràcticament finalitzades i només manca rebre els permisos per realitzar-hi l'activitat esportiva. Tot i que acumula un cert retard - inicialment s'havia d'estrenar a la tardor de 2009 - ja res hauria d'alterar la data d'inauguració: el proper 25 de febrer. En els darrers dies s'han polit detalls com la col·locació del nom de l'equipament (Centre de Tecnificació Esportiva l'Avellaneda) i un semàfor per permetre el pas de vianants per travessar la C-26.

Aquest mateix divendres es presentarà a les entitats esportives un equipament que ha suposat una inversió de 4,7 milions d'euros. El projecte té dos elements diferenciats. Per una banda el recinte esportiu que permetrà celebrar fins a tres entrenaments o competicions de manera simultània gràcies a un sistema de cortines separadores. D'altra banda hi ha les dependències pensades pel Centre de Tecnificació Esportiva en el qual hi haurà gimnàs, jacuzzi...

Balla la Copa de les Nacions de Futbol Sala

Un dels primers esdeveniments que hauria d'acollir el nou pavelló és la Copa de les Nacions de futbol sala. El torneig, que enfrontaria Catalunya amb seleccions com la del Japo i Austràlia, estava inicialment previst per inicis de febrer. Ara, i segons ha explicat el regidor d'Esports Ramon Serra, s'ha posposat per finals de març tot i que encara no hi ha el finançament assegurat i, per tant, no es pot confirmar-ne la celebració.

Galeria de fotos visita obres pavelló octubre 2009 (Adrià Costa)