Albéniz omple el Liceu

Vora 2.000 camprodonins assisteixen a l'espectacle que la pluja va obligar a suspendre l'agost de 2009. La 2 de Televisió Espanyola emetrà el concert la nit del proper 6 de gener

Redacció
29 de desembre del 2011
El pont Nou de Camprodon, al Liceu.
El pont Nou de Camprodon, al Liceu. | Adrià Costa
El pont Nou de Camprodon, al Liceu. Foto: Adrià Costa

Espectacle magne en un marc incomparable. Aquesta vegada sí, tot i ser el dia dels Innocents, l'Univers Albéniz es va poder representar íntegre. El Liceu es va transformar en el pont Nou de Camprodon per poder repetir un espectacle que la pluja va obligar a suspendre a mig fer l'agost de 2009. No només el pont va "viatjar" fins al centre de Barcelona, també més de 1.800 camprodonins que van omplir fins a la bandera el coliseu barceloní.

Pel darrer espectacle de l'Any Albéniz -que s'ha allargat durant el bienni 2009-2010- va caldre adaptar l'Univers al nou escenari. A nivell artístic la principal modificació va ser que en comptes de l'orquestra de RTVE va actuar la del Liceu. El regidor de Cultura, Marc Navarro, es va mostrar “molt satisfet” que no només s'hagués pogut representar finalment l'espectacle -gràcies a l'assegurança del primer intent- sinó que més de mig Camprodon pogués conèixer el gran teatre barceloní.

Televisió Espanyola va enregistrar l'Univers Albéniz al Liceu i l'emetrà íntegrament el proper dijous 6 de gener.



Galeria de fotos Univers Albéniz Liceu (Adrià Costa)

Galeria fotos Univers Albéniz Camprodon (Arnau Urgell)