Casilda Gómez es planteja no repetir a les llistes d'ERC a les municipals de Ripoll

L'any 2007 va ser la número 3 com a independent. Esquerra demana que no "s'especuli" amb les llistes

Redacció
23 de desembre del 2010
Nou local de Serveis Socials
Nou local de Serveis Socials | Arnau Urgell
Casilda Goméz (centre) ha estat durant quatre anys regidora de Serveis Socials. Foto: Arnau Urgell

Casilda Gómez no tornarà a formar part, molt probablament, de les llistes d'ERC a les municipals previstes pel 22 de maig de 2011. Gómez, que ha ocupat les regidories de Serveis Socials i de Convivència i Seguretat, va ser la número tres en les anteriors eleccions com a independent.

Tot i admetre que és “massa d'hora per parlar d'aquests temes” considera que la seva tasca al consistori segurament finalitzarà el proper mes de maig. “La meva aportació de quatre anys és suficient” ha explicat a ElRipollès.info i ha convidat a que hi hagi més gent que s'impliqui en la tasca municipal. Tot i això, posteriorment, ha volgut matisar que la decisió podria canviar si el partit li ho demanés.

Casilda Gómez fa un balanç positiu del seu pas per l'Ajuntament de Ripoll tot i considera que hauria pogut fer més coses. A partir del mes de maig, mantindrà la seva responsabilitat al capdavant de la Fundació MAP, on el mandat com a presidenta del patronat expira el 2012. Després de cinc anys haurà de valorar si continua –els estatuts preveuen un màxim de deu anys- o si dóna pas a un altre president.

ERC no vol especulacions amb les llistes

La possible retirada de Casilda Gómez de les llistes municipals -que va transcendir en el programa El Magazine de TVR- ha tingut una ràpida resposta per part de la secció local d'ERC. Els republicans han demanat que no els mitjans de comunicació no "especulin" sobre la composició de les llistes de les municipals, una qüestió que hores d'ara consideren "secundària".

A més, en una nota distribuïda als mitjans, recorden que Casilda Gómez està "absolutament compromesa" amb el projecte d'ERC de Ripoll i que la secció local recolza la feina realitzada al consistori.