El ripollès Antoni Soy, nou degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic

Anna Mates, directora de formació de la FES, és la nova secretària del patronat de la UVic

per Redacció, 15 de desembre de 2010 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de desembre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Antoni Soy, a la Universitat de Vic. Foto: UVic

El ripollès Antoni Soy serà el nou degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic. El rector de la Universitat de Vic l’ha presentat aquest dimarts davant del claustre de la facultat, reunit en sessió extraordinària, que s’ha pronunciat majoritàriament a favor tant del seu programa de govern per als quatre anys vinents, com de l’equip que l’ha de portar a terme. El nomenament, però, no es farà efectiu fins al pròxim dijous, 16 de desembre, durant la reunió del Patronat de la Fundació Universitària Balmes.


Soy, nascut a Ripoll l'any 1950, era des del 2007 el secretari d'Indústria i Empresa de la Generalitat. En l'àmbit de la política municipal va ser alcalde d'Argentona entre el 1999 i el 2006 per Esquerra.

Anna Mates, secretària del patronat de la UVic


El d'Antoni Soy no ha estat l'únic nomenament que relaciona Ripoll amb la UVic. La setmana passada es va fer públic que Anna Mates, directora de formació de la Fundació Eduard Soler, serà la nova secretària del patronat de la Fundació Universitària Balmes, entitat que regeix la universitat vigatana. Mates, que ja formava part del patronat, subsitueix en el càrrec al notari Lluís Jou.

 

Participació