El Comforsa Ripoll no dóna opció al FS Campdevànol (9-3)

Victòria molt clara dels ripollesos en el derbi comarcal de Divisió d'Honor de futbol sala

11 de desembre del 2010
El Comforsa Ripoll ha vençut clarament el derbi comarcal.
El Comforsa Ripoll ha vençut clarament el derbi comarcal. | Arnau Urgell
El Comforsa Ripoll ha vençut clarament el derbi comarcal. Foto: Arnau Urgell

El Comforsa Ripoll ha demostrat aquesta tarda perquè és un dels equips candidats a guanyar la lliga de Divisió d'Honor. Els ripollesos no han tingut pietat del CFS Campdevànol i l'han vençut en el derbi comarcal per un clar 9 a 3.

La primera part ha acabat amb 2 a 0 al marcador. A la represa, els ripollesos han sortit amb ganes de sentenciar el partit i en els primer minuts han marcat dos gols. A més, cada vegada que el Campdevànol reduïa distàncies (4 a 1 i 6 a 2) els locals responien amb més gols. Una mostra d'aquest fet ha succeït el darrer minut. Els campdevanolencs han marcat el seu tercer gol en un contraatac quan mancaven 50 segons (8-3). Tanmateix, el Comforsa Ripoll ha continuat buscant la porteria contrària i ha aconseguit el novè gol quan sonava la botzina final.